Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, April 22, 2011

Photographer in Batu Pahat & Kedah

hari ni tak buat apa pun... tengah survey harga wedding photographer.... hahaha, mahal wo... dah le budget aku untuk ni ciput jer..... ini antara photogrepher yg aku sedang berkira2 nak approach....


Batu Pahat:

Rahmat Ali Sangat suke style this photographer... very nice piece of work. price? have no idea. mesti mahal ni coz well known name in BP.

Razali Mahal...., tp job seperb okey. i event RM2200 perh....

Faiz Salleh. Nikah & sanding RM1900 beb with superb job.

Heroes Photowork 4 photog hebat include razali and faiz (di atas)

Qulukis Like this so much... price reasonable lg. start from RM900.

Raden Putra Price within my budget la... but not as good as the top 4 here.

Gu Inspirations Also like this. but sadly, also no price

Naseri Ibrahim RM1400 ke atas (promotion)

Manggaitukuning

Arfeng

Kedai Gambar Kami Tengah ada promo lg price RM750

Memoire Picture Price start from 1188-1388

Faiz Ridzuan Hm, memang banyak photographer tak berani nak letak harga dia kat web la... i wonder why?

Iz Photostudio Ha, ni aku suke. ada banyak pakej to suit my budget. but then, the photowork tak boleh celen 4 top list aku la...

Leprikon Pic from KL but quite reasonable price only need to cover add cost like transport & accomondation. hahaha. Price starting from RM1600.

Terrence From PJ. Also nice pic but haven see wedding pic yet. price reasonable. i like

Forevertouch

Ahmad Fairus

Kedah:

Nazri Ahmad Otai di utara

Studio Aston Also nice job here. RM1888 for sanding, akad & outdoor.

Red Art Moments

Azmie Ibrahim

Nasrizal Nasir

Amir Alias

AB Photo

Silmisulaiman

Freelance Rahman,

Kesimpulannye: Memang mahal kalau nak hire profesional photographer as your OP.... ! oh ade ke student2 yg belajar course ni (yg wat freelance) nak job? hahahahaha?
oh... kalu budget ko ciput, jangan la ko berangan nk upah fotografer pro ni...

oleh sbb my AD ni awal tahun depan, maybe lepas bulan 6 ni baru aku approach depa ni nak tanya quotation. hm, standby je la, jgn pengsan plak tengok harga nanti.

Berapa yg korang spend or willing to spend for photoshoot (nikah, sanding + outdoor shoot)?

2 comments:

Hana Faza-same person said...

hai jane

hana guna khidmat abg mat dari BP tu masa wedding saya kat Bidor..memang superb..rasa tak rugi lah sungguhpon mcm mahal sikit.. sb pas kwen, gmbar2 tu lah the sweetest benda kita leh tgok dan kenang :) prepare la around rm2k utk ni..

plain jane said...

hai hana faza: eh kenape ek saya tak boleh buka blog awak? :(
ye ke hana faza guna khidmat abg mat? ok, so saya pun maybe nak guna khidmat dia gak le kalu cukup budget... hehehe thanks