Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Tuesday, April 12, 2011

i'm back....

yes, i'm back..... setelah berpenat lelah selama seminggu lebih, semalam baru dapat tido yg cukup (10 jam amik ko...) hahahaha, puas. kepala pun dah tak berapa serabut lagi.... hopefully from now on semua akan berjalan dengan lancar.......... amin.... but now, ada sibuk sikit. coz esok ada tetamu nak datang melawat lagi... so nak prepare presentation and documentation. kenapa la minggu ni org sibuk nak datang lawat area ni ye? padahal baru je semalam org bahagian perlesenan datang. esok auditor lak nak mari...... tak pe la... aku sekarang ni dalam keadaan mood yg sangat elok dan motivasi yg tinggi..... sapa2 nak datang pun di persila kan la ye..... nak makan2 pun tak pe..... nak makan apa? nanti aku suh makcik kantin tu masak..... boleh je semua....... hehehe.... okey enough of that.... my E-day berjalan dengan lancar wpun mula nya agak panas, tp everything okey. tp wedding date belum tetapkan lg. pihak lelaki nk akhir tahun ni, aku lak nak awal tahun depan, coz aku ni nak buat apa2 nak kena betul2 tak nak la cincai2 kan...? x nak lah kelam-kabut. kalau tak perfect pun atleast near that. hahaha teruk tak??? lg pun aku nak settle elok2 tak nak la nanti menyusahkan org lain. wpun aku nak majlis simple & ringkas, TAPI biarla memorable (betul ke eja ni... hehehe). aku tak suka grand2 dan menyusahkan org lain.... sbb tu banyak benda aku prefer buat sendiri......... anyway, sekarang aku ni secara rasminye sudah separuh jalan menjadi milik seseorg :)

2 comments:

Ayu said...

tahniah! best kan perasaan lepas sah bertunang? : )

plain jane said...

thanks ayu...
hehehe, best2.... (ada nada2 gatal di situ)