Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Saturday, April 30, 2011

Facial.... NYSS



Actually i was tempt with the new Milk A Deal regarding New York Skin Solutions.

RM15, murah jer. kalau tengok memang berbaloi2 la kan..... sbb NYSS ni kan mahal.... glamer lagi... so tempted.

tapi ada komen part discuss the deal yg stop me from grab the deal. and i've learned a lesson. so, kena survey dulu tgk macam mana pelanggan diaorg yg lain... bila dah tengok... huh, takut. kalau bg free trial pun tak mo p lah....


Check here:










Moral of the story: Think twice before you make any decision. hahaha, oh and 1 more. find more info about that too.


Err, kat mana yg best (dgn harga berpatutan) kalu kita nak wat facial?


2 comments:

Ardini Humaira said...

bestnye gi facial:)

plain jane said...

tak berani la dini nak p wat facial....
1st time nak buat ni.. kawan suggest wat kat dermatology @ pakar kulit... kat sana lebih elok dari ke NYSS ni