Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Wednesday, April 27, 2011

Cuti Sekolah 2012

hm... ari ni takde keja lain dah...
nak cari kelendar cuti sekolah tahun 2012... nak jugak settle date dalam minggu ni....
sebab nye aku dgn en.bee nak pilih tarih kanduri pada awal tahun 2012 masa cuti sekolah... tp tak jumpa2 la... nak awal tahun coz bulan 5 dah ada kenduri sepupu pula.. kalu boleh tak nak clash. huhuhuu. kalu takde yg official yg belum official lagi pun boleh..... T_T.

sebelum prepare benda2 lain, 1st thing 1st mesti nalk cari tarikh nye dulu, betul tak?

nape nak cuti sekolah? tak pilih hari biasa2?
well, aku wat kenduri kat kampung, gotong royong, jd nye saudara mara mintak hari cuti sekolah senang diaorg nak balik kg.... hm....

update on 12/09/11
dah tau dah cuti sekolah tahun 2012.... sila lawati blog Miss Sunshine here

6 comments:

Ardini Humaira said...

yeay banyak knuri nanti.. tapi dni final exam masa tu. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

kenduri di kg time cuti sekolah mmg syok....
meriah tuu~

plain jane said...

hehe tu la kan dini & lijah...
tp cuti bulan mac tu pendek sangat... maybe buat bulan dua masa maulidur rasul :p, then umah lelaki lewat cket la coz nak buat bulan 3 gak

Fatin Fairuz said...

hai honey, me dah dapat date cuti sekolah next year. Ni agakan saya je lah..pandai2 jerk..hehe..mungkin stat dari 10hb utk seminggu. Sebab cuti sekolah tahun ni pun minggu 6&7hb kan??betol tak agak2?hehe

plain jane said...

hai fatin...
yup... maybe la 10/3 sampai 18/3 kan? hehehe. thanks ye...

Anonymous said...

bulan 6 punye cuti ble pulak ye..???