Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Saturday, April 23, 2011

Durian oh durian & juga Body Shop

Korang suka makan durian??? apa tak suka? hahahaha rugi2 beb.... aku suka..... sbb? sedap. cuma tak berapa gemar bau dia je.... tp kalu wat bubur @ serawa i don't like..... hahaha. tempoyak? em, suka gak tp tak boleh banyak2 nanti muak....


Best kan durian...? aku memang tak pandai pilih... dulu penah beli (beberapa kali) tp ampeh.... so, skrg ni tak berani nk beli kalu masih ada intact kulit.... hahahah. gambar ni aku amik masa my future father-in-law bagi durian dari pokok kebun dia. seriously memang sedap. 1st class tak tipu.... tu tengok je la kaler dia (jangan hiraukan isi yg herot2 tu. ia adalah akibat keTIDAKskillan si pengopek durian ----> aku le tu) hehehe... tak tau la ni jenis apa....


D24, D99 ke, musang king ke, i don't care.... aku belasah makan jer. asal sedap. boleh makan 3 biji semalam beb (sorang). betul... tak tipu... hehe check Wiki kalau nak tau info pasal durian.


nak tau tips pilih durian, refer this blog ----> Try masak dan Pelbagai Cerita



Ok... masuk bab body shop. tapi apa kena mengena dengan body shop? takde kaitan pun..... hahahahha, saja je nak cerita pasal produk body shop ni... malas nak wat N3 lain....


ari tu kan, beli la barang body shop untuk hantaran en.bee. sambil tu sambar gak untuk diri sendiri (hahaha belum2 lagi dah kapor dia... tak salah kan?). yg aku punya ni, dia bayar tapi tak masuk dalam barang hantaran, coz dia malas nak tambah dulang. so, aku terus rembat dan pakai jek.... hahahaha.
especially shower gel tu.... best.... wangi bau tembikai tp tak le bau sweet sangat sampai nak makan... dia just nice jer...
olive body scrub pun best. rasa bersih jer tau.... gosok plak dgn glove tu... hahaha
minyak wangi bau just nice. tak nak komen banyak2 coz aku minyak wangi tak berapa kisah sangat.... aku pakai wide range harga minyak wangi ni. bau pun ada mcm2, tak cerewet sangat. asalkan bau dia aku suka, tak kisah beli kat mana, harge berapa. dari harga RM5 ke harga RM300 ada dkt meja solek tu. pakai ikut mood.
Check the product here ----> The Body Shop

5 comments:

Ardini Humaira said...

gulpp gulppp terliur duyan:)

nida razak said...

hi jane... body shop ni nida jadikan as hantaran..mintak en tunang belikn..hehe..bukan pe..senang, nida mmg guna body shop ni slalu, so untuk hantaran, beli jenis yg sma je la, plus, nida rsa lebih murah banding perfume yg len...untuk hantran, nida amek set yg ada shower gel,body butter,n lotion,sumenya bau cherry blossom..hehe..en tunang pon nida belikn body shop sajo, setel sume..senang..plus, klo jd member, dpt bnyak rebate..ari tu nida dpt rebate rm60..sangat2 berbaloi.. =)

plain jane said...

hai nida: thanks follow me back :)...
ye barangan bodyshop memang best esp dia punya barangan mandian... cuma produk yg untuk kulit muka jer tak penah try lagi....

dni: jom makan durian... hehehehe

Ayu said...

PJ - best kan bila beli toiletteries? org suka sgt, tak kisah la dri body shop ke, watsons ke, tapi lepas tu mmg rasa seronokk je dlm blk air. Hehe..

plain jane said...

ayu,
tula ni skrg ketagih beli toiletteries... selalu pakai banyak2 coz nak cepat habis... hahahah