Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Saturday, March 12, 2011

open toe heels

ohh.... <---------- mood meleleh
korg suke tak pakai high heels? tak sakit kaki ke? tp pakai heels cantik wo..... sakit cket pun takpe..... kan?

td masa lawat2 cik google untuk cari kasut baru teringat la open toe wedge yg en.bee belikan ari tu (exactly like this, cuma material denim & kaler hitam dan rendah cket).... love to wear them soooooo much. jd bercadang nk beli open toe heels la pulak..... jumpe pulak kasut2 Christian-Louboutin (macam ni kot ejaannye)


soooo gorjes

sooo beautiful

soooo cute

soooo ladylike

sooooo adorable

sooooo smart



soooo hot okey........
gile....gile....memang gile...... nak 1 kasut mcm ni boleh tak......


.... tp kasut Versace pun tak kurang hebat gak..... see.... see... see..... cantik kan?
soooooo sexy ini kasut la.... kan? kan? kan?



yg ni pun cantik.... jenama Marisela <--------first time dengar jenama ni..... tp cantik kan ni..... tp tak lupa gak sapa lg kalau bukan Jimmy Choo......


dan ini lg.....



dan Ellie



oh..... mood langkap leleh ini hari...... nanti wedding, nak gak cari open toe heels yg gorjes mcm ni (especially yg Versace td tu...... sexy bangat....) pain is beautiful okey (or vise versa)

2 comments:

ardinihumaira said...

omg kaler pink tu! comel :D

plain jane said...

yup, yup.... memang comei sgt... hehehe