Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, November 14, 2014

SIMPLE GIVEAWAY BY BBWANA ADIENIA

Salam :)

Nak hadiah best tak?

Hadiah apa? 
.
.
.
.
Macam-macam...
Coin purse
Cincin tudung
Fridge magnet
Keychain
Handphone pouch

Ha, menarik kan?



Kalau suka, jom kita sama-sama memeriahkan GA ni:



Blog Sweet Red Cherry atau dapurjirankuberasap ni blog untuk menempah kuih-muih, kek, cupcake dan muffin. Lokasi terletak di Lokawi Height Sabah... 
Kawan-kawan di sana, boleh lah menempah kek dengan mereka ye... 

Bukan itu sahaja, blog ini juga ada menyediakan resepi-resepi kek menarik untuk kita cuba buat. Macam resepi:
dan banyak lagi lah... pergi la terjah....


4 comments:

Bbwana adienia said...

hi..

thanx join ga wana ya..dan thanx juga sebab promo blog saya..gd luck ya.. :)

Glory jane said...

Sama-sama :)

Noor Fatin Othman said...

tahniah!! menang ;)

Glory jane said...

Terima kasih ye Noor Fatin Othman