Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Monday, November 17, 2014

Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom

Salam, 
.
.
.
.
.
.



di ucapkan kepada Yana Pink Blossom pada hari ini 17 Nov yg ke ..... (err, tak pasti la).

Jadi, sempena hari jadi nya, Yana ada buat GA...




Check it out guys....




Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!

.
.
.
.
.
.

Mudah saja kan? Mari kita sama-sama memeriahkan GA yang dianjurkan....





Oh, satu lagi untuk Yana Pink Blossom:



And also, may your dreams & prayer (doa) come true.

(^__________<) Y terima kasih kerana anjurkan GA ni....

6 comments:

CT Humairah said...

gud luck ^^

Glory jane said...

thanks

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
GA Kamamimi(23nov)

cik belbel said...

cik belbel heree. good luck tau !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

jom join segmen ni !
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

fadhil eda said...

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html