Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, November 14, 2014

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

Salam semua.... Jom join 1 lagi GA.... :)

Bulan ni memang banyak blog yang buat Giveaway.... Maklum lah, hujung tahun...
Mudah-mudahan ada rezeki untuk ku :)


Jom kita tengok GA kali ni:
.
.
.
.
.
.
.
.

Assalamualaikum...




Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-

Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-



3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida , Parihh ,Eurukaseven , CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie , YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah   ,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 

jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.cm di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 .Pemenang dipilih melalui random.org .Keputusan akan diumukan sebelum 15-12-2014

Sekian..


.
.
.
.
Fuh... jenuh juga nak follow blog lain, sebab line internet perlahan sangat tadi... Mencabar kesabaran betul la Telecom ni... 
Ok, done buat semua. 


Terima kasih ye dianarashid.com untuk GA ini...

3 comments:

Diana Rashid said...

Assalamualaikum..

Terima kasih kerana menyertai Giveaway Hujung Tahun bersama dianarashid.com..kami harap anda telah like dan follow Fbpage/blog penaja seperti mana yang telah dinyatakan didalam syarat giveaway.Gagal berbuat demikian ,penyertaan anda serta merta terbatal.
Semoga berjaya..:)

Terima kasih..
www.dianarashid.com

Glory jane said...

Terima kasih datang melawat

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)
GA Hujung Tahun (10Dec)
Big HolidaysBy Wani(15dec)