Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Tuesday, November 18, 2014

Giveaway RM100 dari Blog Portal Pengembara Jalanan

Salam....





GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 30 November 2014.


Klik banner untuk join

Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015

  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut 
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Copy kod HTML dan paste kan di entry
  2. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  3. Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  4. Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  5. Link kan banner ke entry ini.
.
.
.
.
.

Ok... Saya nak tag;
Jom join GA ni....


Wah... tengok tu, banyak nya filem terbaru yang akan keluar nanti... Agak-agaknya, filem mana yang kamu semua ternanti-nanti? Bagi ku, aku minat genre komedi, jadi mungkin akan tengok cerita Hantu Bungkus Ikat Tepi dan Dollah Superstar :)



4 comments:

CT Humairah said...

gud luck ^^

Wardah Aneesa said...

tahniah. awak pemenang GA nie. cuba tengok penaja giveaway nie. TAHNIAH!:D

Peminat Filem said...

Salam. Anda pemenang giveaway RM100 pemenang bertuah dari Portal Pengembara. Email no. akaun anda di mickelfinland@gmail.com.

Tahniah!

Glory jane said...

Thanks Wardah sebab bagutau...

Terima kasih banyak-banyak Peminat Filem.... <3