Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Wednesday, October 26, 2011

to do or not to do....?

cantik kan baju cik lijah ni......? (drooling...)


sebenarnye sangat la berkenan dgn beadwork & flower patching baju cik lijah ni..... dan berazam nak add bead & flower kat baju nikah aku yg simple ni :

boleh bayangkan???..... nak buat sendiri tgn tak berapa kreatif.....




ada la 1 blog ni ambil upah beadwork and ada similar design dgn cik lijah (bead kat bahu, across body, kat lengan) cuma dia lebih bead dari 3D flower and aku suke sgt.... so request la quotation and hohoho upah bead-work kat baju jer RM350. tambah veil lagi RM200.

err apa pendapat kawan2 sekalian? berbaloi tak? tapi design yg di buat tu gorgeous giles.... T_T

3 comments:

cik nurulain said...

apa link dia...ce bg, meh kita tgk n review dulu berbaloi ke tak :)

Hunny Kitty said...

ai memula dulu nak buat baju mcm kurung putih tu..last2 tak jadik....hehehe

plain jane said...

nurul ain, saya ada upload contoh baju nye... cantik tau

hunny kitty, mula2 nak buat baju yg boleh pakai bila gi kenduri biasa2 lepas kahwin, tp bila dah siap mcm plain sgt la... hahaha, tu yg nak jahit bead tu...