Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Thursday, October 13, 2011

macam-macam hal

memang macam2..... banyak hal yg terjadi sampaikan aku tak sempat nak update blog or buat apa2 pasal wedding preparation..... haish....
tinggal berapa bulan je lagi... tp semua tak settle lagi... hm....
tension.... tambah2 pulak kamera hilang.... lagi la tension.... baru je pakai tak sampai setahun.... mamang takde rezeki tau.....
entah kenapa tah, banyak sgt perkara yg berlaku bulan ni.... terjadi pada org lain tp aku secara tak langsung terpaksa terlibat sama, then rentetan dari tu benda lain lak terjadi kat aku.... hm...
mula2 berdepan dgn pengkhianatan, rasa sedih mcm nak nangis, pastu memang marah.... hahaha, tp bila cerita kat en.bee dia lak yg jd marah sgt... bila dia marah bg pihak aku, aku automatik jd tak marah ^___^. hehehe.
mcm yg aku ckp sblm ni, nak maafkan tu mudah, tp nak lupakan apa yg org buat kat kita ni susah.... ape2 hal pun, berserah pada Allah.

3 comments:

Cik Zimie said...

nak maafkan memang senang kan?tapi nak melupakan tu susaaahhhh :p

plain jane said...

betul tu zimie

plain jane said...

kalau boleh maafkan, belum tentu kita boleh lupakan....