Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, August 26, 2011

Raya oh raya.....


waaa.... di saat org berpusu2 nak balik kg, siapkan kuih raya, packing2 beg, kemas2 rumah........
aku masih di sini..... di pejabat. tgh bz siapkan kerja dan terus bekerja sehingga last day ari ahad 28hb....

T__T

keja melambak lagi tak siap. tak tau la bila nak siap.
mcm ni maybe stay-up kat ofis until late at night....
dgn kerja bertimbun, bos lak call suruh cari maklumat (nak hari ni gak), menangis woo....
bila buzy, ade je extra kerja yg dia bagi.... tensi weh....

kuih memang tak buat langsung, maybe beli je on the way balik kampung nanti....
baju nasib baik ada dah 2 pasang yg en.bee bagi.....
duit raya pun tak tukar lagi, mintak2 angah ada tukar duit lebih....
rumah kat cni tak payah kemas.... takde sapa nak dtg kot, hwa hahaha....

orait.... nak continue kerja... bubye

1 comment:

Cik Zimie said...

wah busy nye dia.selamat hari raya izan.jaga kesihatan keh.:)