Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Thursday, August 25, 2011

JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami! 17 Aug - 25 Aug 2011

GA datang lagi....... kali ni


Mari3x...... Nak tau tak Kedai Gambar Kami ada buat GA..... Hadiah nye photobook free....
Yeay! best kan kalau dpt buat photobook free...?

Ada 2 kategori:
A: Untuk clients yg pernah menempah photobook
B: Terbuka pada semua pengunjung......

hahaha.... tak pernah lagi jadi pelanggan Kedai Gambar Kami ni wpun pernah cekidaut website nye sbb nak cari OP untuk wedding nanti.
ape2hal pun jom la join GA JOM PHOTOBOOK reramai....

Syarat Kategori B :
1.Terbuka kepada semua pengunjung/fans KedaiGambarKami 2.Mestilah seorang blogger , warganegara Malaysia.Yang menetap di luar negara juga bo
leh join tetapi kos pengeposan ke luar negara hendaklah ditanggung sendiri. 3.Create satu entry sticky mode khas utk giveaway ini. 4.Masukkan banner contest beserta link entry ini. 5.Nyatakan kenapa anda layak menang.Dalam entry anda mesti ada perkataan JOM PHOTOBOOK! Tinggalkan link entry disana.

Kenapa saya layak menang?
Er... sebenarnye takde reason yg specifik sbb tak pernah buat photobook. selalu cuci gambar mcm biasa je kat kedai.... pastu masuk dalam album.... ketinggalan kan? sekarang ni ada can teringin juga nak buat. hahaha.

2 comments: