Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Tuesday, May 10, 2011

Yat Sun Reflexology.....

Best nye massage......


ini la kali ke 3 pergi massage..... 1st kat melaka town. 2nd kat chiang mai. 3rd taiping..... but sorry guys, gambar takde. tak sempat snap la... tp ni ada gambar dari org lain... hehehe.



(credit pic to holidaykedah)


kali ni try kat Yat Sun Reflexology (dekat2 dgn kedai kuey tiaw dolly @ doli tu). hahaha, em tak tau nak cite mcm mana. alamat penuh dia ni ye:


86,88, Jalan Tupai, Taiping Business Centre, 34000 Taiping, Perak. (05-8057000)


di buka dari 11pg sampai 12malam. oh ye, tapi kalu nak pergi kena buat appoinment dulu tau. coz selalu penuh, bila kita sampai, kene tunggu pulak nanti :p


ada foot, head & shoulder, full body massage ect ect.... harga berpatutan. tak ingat la berapa sbb org yg bayarkan. kalau tak silap la kan;

foot, head & shoulder massage 60min RM48

full body massage 60min RM52

body scrapping RM20


hehehe. ok, skrg nak cite servis dia lak.... masa datang ari tu aku main terjah jer. tak wat appoinment pun. sbb nye aku ajak en.bee wat massage kat penang (ada promo dalam milkadeal), tp en.bee tak mau sbb dia tak suke ke penang, jalan jem... jd dia ajak p taiping... hahaha, nasib ada kosong ari tu wpun kena tunggu sejam.


ada tukang urut lelaki dan perempuan. ada bilik tertutup dan ada area yg tutup langsir je (mcm pic kat atas), tp ok la org tak nampak le... layanan ok. urutan pun okey, tp sakit..... badan aku memang lenguh gila part bahu tu pasal nak p urut jugak.... dia memang tekan habis urat2 dan angin2... pasal muscle aku ni 'letih' sangat (kot dia yg letih tak larat nak urut), dia suggest wat body scrapping la baru boleh lega dia kata (aku pun tak paham sgt dia cakap pasal dia org thai atau china, tp sangat la baik dan bagus... hahahaha)... masa wat body scrapping, rasa macam dia scrape badan kita pakai kuku.... sakit tau..... tp dia pakai batu kaler hitam. bila tgk kat cermin kuar la bintik2 merah (macam petchial haemorrage pun ada gak). tp aku tak hirau sgt sbb masih boleh tahan lg la.


lepas siap urut, rasa badan lenguh2 2-3 hari (rasa perembesan asid sama mcm baru watxcercisejogging 3km hahaha.....) lepas hilang lenguh & bintik merah tu baru badan rasa segar bugar dan bertenaga semula.... ok, plan untuk pergi lagi next month.... hehehe


oh, maklumat tambahan, dia ada juga cawangan kat ipoh. sitiawan dan sungai petani....

3 comments:

Q evelyn said...

This is my second visit to yat sun sitiawan branch I was very disappointed with their inconsistently massage skills especially when I compared to my 1st visit that was a very good impression to me ,it happens on today and it was therapist no.6 ,the entire process was sucks and I even didn't finish with the hour .the therapist was not even want admit with her problem..no doubt i can't say I'm the expert of this but based on my experience in so many shops before and it was never happen to me before..and the worst part is the staff wasn't even do anything about it after my comment ...I don't think I'm gonna try my luck next time...I hope this comment will help to improve the service and to bring the attention to the Boss of yat sun.

Violet Ho said...

Very bad bad service and rude pressing you to get other extra services. I refused she did my foot reflexology no massage on toes only on my legs keep doing up and down with lotion. I told her politely that how come you did not massage on my toes she replied with angry tone that you want I do la but not massage only pulling my ties with that shock sounds. I went with my two sisters we had have very very bad reflexology experience at this place in sitiawan on 30 August 2015 at 12:45pm.

Violet Ho said...

I told the counter girl about this losy foit reflexology and rude service pressing customer to get extra services. The counter girl told me to call her boss personally because she did told her boss customer feedback and the boss don't believe her.