Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Tuesday, May 24, 2011

Lovely Blog Award

award ni telah diberi oleh Ayu A Lady's Tweets. terima kasih la sebab tag award ni untuk ku..... :). blog Ayu memang lovely dear.... okeh cerita pasal award ni pula. mudah saja, kepada sesiapa yg di tag, bila free boleh le:

1. Copy imej award pada entry baru anda.
2. Buat link pada pemberi award.
3. Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda.
4. Tag pula 15 blogger pilihan anda.
5. Alasan kenapa tag blog mereka

orait... 7 perkara tentang diri ini:
- sedang dalam proses untuk menurunkan berat badan supaya slim dan mencapai berat ideal..... Tp agak sukar sebab malas exercise dan suke makan....
- jiwa kacau (versi sedang2 saja) sebab buzy cket (atau mem'buzy'kan diri) menyiapkan majlis perkahwinan idaman sendiri... hohohohoh
- selalu kalau nak tengok apa2 movie, mesti paksa org ikut.... tak suka tengok wayang sorg2.... hahahaha
- kuat cemburu...... pada semua org, tp takde la sampai dengki2 okey.... i don't like
- gila shopping tak kira online atau ke shopping mall (er... hutang keliling pinggang ni, ada sapa2 nak tolong?)... hmph, dalam pada tu tengah syok2 p terjah blog2 jual handbag tiap hari.....
- takut air..... hehehe, bukan takut air tp takut sejuk.... hehehe, suke pergi lata @ air terjun tp takat rendam2 kaki jer. mandi kat umah pun nak mandi hot water gak wpun dah pukul 11 pagi.
- tak tau le ada penyakit ada, tp tangan dan kaki sweat a lot than normal people. memang sejak kecik lagi.... dah check doktor dia kata bukan masalah thyroid, pasal thyroid okey.... hhmmmp....

next step, blogger lain yg di tag ialah:
1) Ardini Humaira. Sbb blog dia best ada banyak produk info plus cerita hot. :-)
2) Cik Lijah Non-Cinderella Story. Sbb dia my 1st blogger friend. sebab lain blog dia sangat la berinformasi esp untuk B2B di luar sana.....
3) Hazila My Small Kitchen. Sbb resepi best2, tengok gambar pun kecur air liur beb....
4) Adieha Myh3rbalif3 Diet. Sbb banyak belajar pasal diet yg sihat dari dia... tq dear
5) Nida Our Love Notes. Sbb suke sangat berkawan dengan Nida ni... hehehe
6) Miey Anna Will u Marry me Mr ADam.... Sbb dia wat 1st GA yg aku joint. by-the-way blog dia pun menarik untuk B2B
7) Emah Somel. Sbb dia sangat nice.... hahaha em, lg pun dia pun B2B going to be mrs very soon (lg 4 hari).
8) Angan-angan Lala... dia pun B2B juga...
9) Hana-Faza. Sbb banyak belajar pasal kehidupan dari blog dia ^__^
10) Emie & Her Little Diary. suke baca blog dia... mungkin sbb suke taste dia....
11) CatWoman Shaishaicat. Nama pun unik.... ini blog hot momma (^__^)v
12) Hanieez Sweet Like Honey. Sweet person with sweet & lovely blog
13) Rai BitBitterButter. Mesti la ada blog Rai juga sbb ini antara blog2 pertama yg aku follow... terror kalau bab2 design2 tag yg comel2 ni....
14) R-Yuz-Sha My Journey Begins. Sbb selalu gak refer blog dia masa nak cari maklumat pasal wedding ni...
15) Fatin Fairuz Bamboo Bambino. Hahaha, simply sebab aku selalu refer blog dia kalau pasal2 contest ni.... dia tengah geram tu... harap award ni dapat sejuk kan hati dia.

oh... macam berat sebelah kan? banyak B2B blogger je.... semua blog yg aku follow pun best cuma bagi award ni dekat blog yg aku selalu terjah.... but semua blog yg terlist di sidebar ni pun memang lovely dan layak untuk award ni.......

3 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

hu3....1st time dpt hadiah...emo ok...!!
meh nak peluk jane...time kasih bg hadiah...kih3...

A.N.A said...

tq 4 the award..dh mcm artis pulak..hahaha..teharu okeh..

plain jane said...

Cik lijah, u deserved it.
u too A.N.A @ Lala