Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Tuesday, May 10, 2011

1st GA from HanaKimiey



Korang penah ke blog ni? ini blog Miey Anna. dia pun B2B jugak macam aku... hehehe. baru je berkenalan (dalam dunia maya je yerk.... tak pernah bersua muka pun). oleh sbb dia ada wat GA, so, why not aku joint... sambil2 tgk blog ni baca preparation dia untuk kenduri nanti....


ok, off topic kejap. sedar tak sedar ramai gak geng2 B2B ni yg ada blog... hehehe, tgk list aku kat tepi tu... penuh blog B2B dan x-B2B :p. ketinggalan sungguh aku ni... sbb aku baru belajar ber'blogging' ni... tak pandai pun. ni Miey Anna suruh tag 3 org member pun tak wat lg. nak kena google cari mcm mana nak tag. hahahaha. ok berbalik pada geng B2B ni... best2 blog diaorg ni. kongsi mcm2 cerita pasal preparation wedding tu.... i like... so. atleast boleh la bagi aku idea juga....


okeh, kita cite pasal 1st GA from HanaKimiey ni ye.... jom la korg join sekali ye.... nak tau terma & syarat? klik sini untuk lebih lanjut ----> akemiey.blogspot


nak kena buat apa ek kalu join?


1) warganegara malaysia ke?- yup


2) follower or not semua boleh.... i'm a follower


3) buat entry pasal ni, letak banner & backlink.... DONE


4) tag 3 org.... jap kena google cara2nya dulu. okey tak tau nak tag... dia tag mcm tag pic dalam fb ke? huhuhu. tak pe la... letak je la nama diaorg kat cni, nanti bg tau diaorg. mereka2 yang bertuah telah di'tag' tu ---> Rai Bitbitterbutter, Cik Lijah Bukan Puteri Cinderella, Fatin Fairuz Bamboo Bambino


5) jawab soalan dibawah:


Tarikh nikah dia? 20 Jan 2012


Siapa dia? dimana bertugas? fail2, awal2 lg dah fail... huhuuh, aku baru je kenal dia dan tak tau apa pun pasal dia. yg tau dia pun dalam perjalanan untuk secara rasminye menjadi isteri kepada insan tersayang (like me).... hahaha susah juga ek.... susah ye nak cari. oh, cikgu ke? :p tempat bertugas, pulau redang? betul ke.... letih cari. hahaha


kenapa pilih saya? kenapa ek? ni pun fail nak jawab... hehehe. kenape soalan susah2 ni... OMG... kenape amat lembab otak ku mlm ni... nak jwb 3 soalan pun berjam.... haish.... ok la, takde jawapan betul atau salah pun kan cikgu....? ok, actually no specific reasons, just that i need a friend to share my lifestories, and i'm so glad that you be my friend and share your story of happiness and sometimes sadness, your tips and ideas, although we hardly know each other. ok full stop, sbb sy sensetip mudah emo, nanti i nangis lak :p, jd tak leh tulis panjang2. pendek kata, sy tak banyak kawan untuk berkongsi semua, coz i'm a really private person, i write in blog with secret identity (hahaha, secret sangat la kan) so most of my friend are blogger friends including u. and i really glad that i found u :), reading your story makes me feel that we are close or somewhat related, and share the same story trough up and down of life :)... tada... finish


ni 1st time join contest. hahaha. ok, i like....

2 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

huuu...sweet dear....wish u luck...caiyok!!

miey anna said...

weet wettt..tungguuu ^_^