Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Wednesday, February 16, 2011

Tunang???

Well... Well... Well......

Hmph... kasik aku bernafas cket....

ape punye susah la aku ni nk rancang majlis tunang sendiri ni.... asik2 KIV jer (dari tahun lepas okey.... Tp dh dtg merisik la masa raya aji ari tu, 18 Nov 2010....)

aku free, en. bee lak bz....

aku bz, en. bee lak free....

bila kita org free, kuarga lak bz....

bila semua free, nk tunggu cuti sekolah pulak, nk tunggu semua sanak saudara berkumpul....

ni ape kes ni?

aku ni baru je nk bertunang, blum nak kahwin lagi..... kalu nk kahwin nanti lagi la parak.....

barang2 pun tak beli lg.... nk kena sedia budget gak untuk jamuan makan2.... kakak aku lak mintak seribu untuk buat makan2 SAHAJA.... em, tah berapa ramai la agak nye nk jemput org ni.... aku dh pesan nak wt kecil2an je.... keluarga2 jer....
brrr....
tak yah la nk tunjuk2 sgt kan.... aku ni nk majlis simple je, sederhana.... tak payah la nk tunjuk2 sgt.... adeh..... nape la diaorg ni tak paham.

Sedih..... Sedih....
okey, enough of that.....
so, dlm pada sengkek2 tu, sempat gak la aku ni merancang segala..... barang2 hantaran nk beli ape....? em, ni majlis tunang jer. takyah la nk beli gempak2, cam kekwat je nanti.
so aku plan nk beli kain pelikat, sejadah dgn baju melayu je. yg lain2 cm biasa la, kek, coklat, kuih2 dan buah (ops lupa lak nk cerita, dalam aku sibuk2 planning ni, kalu nk tau, tarikh nye tak dapat lg, sbb nk tgu tarikh dari pihak lelaki). hm, tragik.

Okey cukup2 le cite masalah tu.... enjoy this song.... muah3




2 comments:

ardinihumaira said...

dear...
dni orang kelatey.. hehe... beli kat kota bharu je... actually dni beli dua. satu yang dni pakai mas abertunang dan satu lagi dni belum pakai sebab mulanya dni ingat tak mo beli yang panjang... so, cekak spider dni tak guna.. dni guna brooch yang panjang je. hehe.. dni ingat nak letgo.. nanti dni blog mengenainya ya dear;)

plain jane said...

hai dni...
i ingat nk beli juga mcm tu la.... tp tak penah jumpa pun...
i check dh, dh ada org book kan? takpe la, takde rezeki.