Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Monday, February 21, 2011

herbalife..... lg....

oho... lg2 bab herbalife... ari tu kekwat sgt tak sabo2 nk beli... la ni dh tgk price rasa niat tu terbantut lak..... hei... (em, kena tunggu nak tgk gaji ujung bulan ni, harap2 ada increment). okey berbalik pada harga herbalife ni... my unofficial coach instructor ni kata, 1 botol F1 and F3 tu boleh habis 6 ari je. dem, 6 ari je? dalam masa 6 ari je duit RM170-214 hengget boleh lesap? double triple dem..... kecut perut aku dengar. so dlm masa sebulan paling koman aku kena spend RM700-900 hengget. walawei. banyak tu. okey, berbalik pada asas nye, secara am nye yg aku faham, produk kesihatan herbalife yg di consume untuk membantu menurunkan berat badan ada 3, iaitu F1, F3 dan tea mix. tak kisah la nk amik satu, dua atau ketiga2 sekali kan? tp kalu tiga2 lg lah eloks..... betul tak? tp tak tau nape si stella tu cakap 1 botol F1 dan F3 tu boleh habis 6 ari je.....? aku try la tanya pd Adieha (dia independent distributor gak), ada web page gak. tp aku baca dia kata boleh tahan 2 minggu....? konfius2 lah. nak beli ke tak nak beli ni????

1 comment:

Wan Adawiyah said...

ermmm dari pengalaman saya jikalau nk jimat sket try amik 2+1 dari 3+2 jadi disitu anda akan jimat sket cuma result lmbt dgn cpt aje..yg penting jaga makan n minum air banyak yea..itu pgalam sy dulu b4 kawin tp skg dh kelaut dietnye...