Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Wednesday, July 20, 2011

pleaselovemeunconditionally 1st Giveway: Lagu jiwa lagu cinta.

Salam semua.....

Sempena kempen 'Bersih' hari ni (wpun i'm totally against it), dan bagi membersihkan akaun2 sebelum kupon2 ini expired (kerana saya bercadang nak gunakan nye pada hari ini, tp takut lak nak turun KL), maka GA ini pun diwujudkan lah.....

Syarat2 penyertaan;
1) be my follower
2) make a simple post tentang GA ini dan link back kepada blog ini / entry ini.
3) upload 1 music video lagu CINTA kegemaran anda (tak kira la bahasa apa sekalipun) dalam entry yg anda buat tu
4) tag 2 org rakan, dan make sure mereka tau di tag.
5) leave your link here
Tarikh tutup penyertaan adalah pada: 20 July 2011

Pemenang akan di pilih oleh en.bee dan adik pempuan saya.
Maaf ye saya tak reti guna program ramdom2 tu... huhuuhu, jd saya gunakan tenaga manusia untuk pilih mana2 lagu yg best untuk dijadikan pemenang. boleh la ye....


Hadiah2 nye adalah berupa kupon:

Tempat ke3: 2 keping kupon Groupon bernilai RM48 setiap satu
Hydro Spa Theraphy + Aromatherapy Facial
di Spring Dew, Amcorp Shopping Mall, PJ
Exp date: 9 Oct 2011

Tempat ke2: 2 keping kupon I Love Discounts bernilai RM65 setiap satu
Sothys Instant Glow Facial + Extraction + Eye & Neck Therapy + Scalp & Shoulder Massage + Foot bath + Refreshment
di Glow Beauty Sanctuary, The Strand Kota Damansara, PJ
Exp date: 18 Aug 2011

Tempat pertama: 2 keping kupon Milkadeal bernilai RM68 setiap satu
Balinese Full Body Massage + Full Body Scrub + Herbal bath
di Emperor Spa, Damansara Utama, PJ
Exp date: 26 Aug 2011

semua di jemput untuk memeriahkan GA ini ye... huhuu (^__^)V


12 comments:

Cik Emie said...

waaahhhhh best gile hadiahnye! nk lah heheh :)

Cik Emie said...

dear emi dah join :)

http://emideraman.blogspot.com/2011/07/pleaselovemeunconditionally-1st-giveway.html


harap2 dpt 1st prize hihi ^_^

plain jane said...
This comment has been removed by the author.
plain jane said...

hai emie, thanks join :)

Nina Isofea said...

hai sayang...Nina dah join GA ni.Here's the link:

http://ninaisofeanina.blogspot.com/2011/07/pleaselovemeunconditionally-1st.html

Nina nak adiah2 tuuuuu...Boleyhhh? ngeee (gegey)Ok, till then Bai sayang!

Nina Isofea said...

http://ninaisofeanina.blogspot.com/2011/07/pleaselovemeunconditionally-1st.html

♥ Kasut Pink ♥ said...

Plain jane : dah join dgn jayanya..hihi

http://kasut-pink.blogspot.com/2011/07/pleaselovemeunconditionally-1st-giveway.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+BeautifoolLurve+%28Beautifool+Lurve%29

Renee Meow said...

heyyaaa... here's my contest entry.. http://reneemeowwedding.blogspot.com/2011/07/contest-pleaselovemeunconditionally-1st_19.html

thanks for the contest..sorry for the long entry.. huhu T_T

Hunny Kitty said...

nak join ke tak? heheheh goodluck olls!

Renee Meow said...

syahoney dear pls join..!! hehe.. alah sorry x tag u ingatkan da ade org tag u.. i tag yg mana i baru exchange link.. hehe.. ;p cepat ada 1hari lagik..!

Restless Bitch said...

saya da join! tag by renee. xtw sempat x as hr last nii. :)

Link::http://restlessbitch.blogspot.com/2011/07/3-doors-down-here-without-you.html

zimie said...

hai plain jane,

saya udeh join!!

http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/2011/07/pleaselovemeunconditionally-1st.html

thanks :)