Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, July 8, 2011

idea....

sebenarnye, ada banyak benda nak share dan tanya pendapat org lain... tp sbb bz dan letih sgt, idea nak menulis tu terbantut okey.... jd mcm takde mood.
hm... cepat la 12 july berlalu.... habis je tarikh ni, boleh pikir nak settle hal2 berkaitan majlis kahwin pula.... banyak benda yg KIV dah ni....
mula2 ingat ujung minggu ni nak turun KL (untuk terjah Pameran Pengantin dan shopping barang hantaran) tp takut lak ada demonstrasi jalanan.... dengar2 banyak jalan ditutup untuk 9hb tu dan juga jalan jem kat sesetengah area kat sana.... betul ke?
adeh..... rugi lak beli kupon untuk massage & wat facial di damansara.... mungkin boleh bg hadiah nanti pd sapa2 yang nak sebelum expired date kupon tu....
hm.... hm, ingat nak wat contest atau GA la next week.... hahahaha, ada yg mau join ke?

2 comments:

Hana Faza-same person said...

best best! sila lah buat GA..hehehe

plain jane said...

insyaAllah dalam masa terdekat ni... ^_^