Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Saturday, July 23, 2011

GA dah tutup.....

Terima kasih diucapkan pada semua rakan2 yg sudi join GA ni...
hehhehe... ingat kan takde yg nak join.... maaf lambat feed-back wpun janji tamat 20july tu.... line streamyx area perak ada masalah, jd tak dapat online....

okey, ni senarai nama peserta2 GA:

1) cik emie - sedetik lebih (anuar zain)

2) nina isofea - because you love me (celine dion)

3) kasut pink - nadiku (sabhi saddi)

4) renee meow - larut (dewa19)

5) restless bitch - here without you (3 doors down)

6) zimie - dealova (dewa19 once)

(kalau ada lagi yg tak di tulis, sila bg tau secepat mungkin)

hehehe, wpun tak ramai, tapi amat berterima kasih pada semua..... sayang semua....

kesemua peserta diminta untuk email nama penuh, alamat, dan no phone ye sebelum hari isnin jam 11.59mlm.....

pemenang akan diumumkan kemudian (sebelum 29july 11.59malam). terima kasih semua.

6 comments:

plain jane said...

lupa lak... hantar ke email ijanizan@gmail.com

Nina Isofea said...

hye sayang! I've already sent the email.check it out kay? once u've received my email, reply kt email nina ek? tq.muahks!

Cik Emie said...

hye laling jane :) emi dah emel..if anything boleh kontek ye..tq **hugs**

plain jane said...

salam ... sudah dapat email semua thanks.....

zimie said...

alamak baru perasan post ni.rasanya zimie dah email haritu.thanks tau buat contest ni.xoxo!

plain jane said...

sudah dapat info zimie. thanks