Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, December 12, 2014

Hobi Baru - Postcrossing

Salam :)

Sekarang ni ada tambah 1 lagi hobi... Bukan 1, tapi 2 dalam 1 (eh, dah pek macam minuman segera pula)... 



Postcrossing Logo


Saja je join ni sebab macam seronok dengar cerita kawan-kawan yang sertai ni... Selain dapat kumpul poskad cantik-cantik dari luar negara (al-maklum lah, nak bercuti sendiri tak dapat), dapat juga setem dan kadang-kadang ada yang rajin hantar duit syiling... Ha, best kan...?

Setakat ini, aku baru hantar 9 poskad, dan terima 2 poskad, satu dari Jerman, satu lagi dari Rusia.



2 comments:

CT Humairah said...

eh menariknya..
CT so far penah post fm kat org portugal tapi tanak da la buat sebab costly. jenuh mahal nak post hehe

tiga lalat said...

masih aktif postcrossing kah., ;p