Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Thursday, November 10, 2011

Jealousy.... & perihal bunga telur

wa.....wa....wa.....

jeles tgk perkembangan b2b lain.... sangat mengkagumkan..... tp aku ni sgt slow weh.....

tension weh.....

cuti raya hari tu banyak yg tak sempat nak buat...... u_u"

tp sempat la p beli bunga telur kat Ayer Hitam, Johor.
best. tp takde gambar la. pasal kamera ilang. hset rosak.

bunga telur kat sana ada serendah RM0.20 per pcs. tak tau la kalau kat tempat lain ada yg murah lagi. lain2 door gift @ favor pun cantik2, banyak pilihan. best. hahahaha

pasal door gift, ingat nak beli shot glass. tak mahal sgt pun RM0.45 per pcs jer. tp plain la (ada corak bunga2 cket), nanti boleh tampal sticker jer or letak dlm organza bag with tag dan letak dlm gelas tu telur or candy. hahahaa.



tunggu bulan 12 nanti nak pergi lagi beli door gift, bakul anyaman untuk hantaran, bunga2 plastik dll..... aritu beli bunga telur pun dah berabis dkt RM500. tu tak masuk benda2 lain lagi... hmmmp.....

2 comments:

Hana Faza-same person said...

hana kawen dulu pon import beli barang2 dari ayer itam..heheheh..takpe, pelan2 jane.. biar sederhana ,bertambah berkat majlis..insyaALlah

plain jane said...

he... ye la hana. wasatiah...