Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Friday, March 30, 2012

Wedding Review: Part 6

Lambat giler review, sampai berbulan2.... hahahah sibuk je memanjang. plus aritu try review guna bloggeroid dari hset, tp sbb gambar banyak asik fail jer.

lambat pun lambat lah ye.... nak cerita jugak la (wpun org tak baca huahahahaha):

1) Pasal Guest Book


Order dari Scrapaperclip.
Servis: 3bintang
Product: 4bintang
Harga: Ok la so-so (RM150-promo price)
Maaf la kurang sikit sbb saya specifically request dalam bahasa melayu, tapi tak buat pun, huhuhu. produk ok cantik, cuma tu je la.... tak perasan pulak sampai la bawa keluar nak bagi pada adik untuk setup meja masa hari kejadian....

2) Pasal Hantaran (for him)

Cokelat sponsor by my cousin

Buah2an (saje buat serba merah)

Kek Lapis by my neighbour

Jeans & kemeja

Keperek2 dari Pt Lapis Laman, Batu Pahat

Tafsir Quran order online dari DoorGift Love Rossele (highly recommended)


Cincin by Materialise Creativity (highly recommended) dan potpouri (malas nak buat bunga rampai)

Jam Seiko beli dari MYOOO aritu masa ada deal.... (highly recommended)

Perfume & toiletries from bodyshop

Lastly Sireh Junjung.... Itu jer la.....

3) Pasal Hantaran (for me)

Cincin dari Materialise Creativity & duit mas kahwin
Jam Baby G beli dari Bodying (not suggest)
(sbb mula2 beli jam lain, tiba2 kata takde stok lak bila dah bayar. jadi end up pilih jam lain)
Sireh
Mandian Bodyshop
Blouse & Jeans
Wallet order dari Princessvictoriastylo (highly recommended)
Macaroon best dari Cik Min (highly recommended)
Buah-buahan
Beberapa Buku Agama
Ok sebut pasal buku, buku ni Ensiklopedia solat sgt2 bagus (belum habis baca pun, baru sampai bab wuduk... ^__^'). walaubagaimanapun ianya highly recommended okey.... beli kat expo buku aritu...

3 comments:

Cik Lijah said...

bunga pd hantaran tu bunga dr ape ye??? cam menarik jek...hehehe

mmm baru gak beli buku ensiklopedia solat tu......mmg sgt2 berguna....byk info dan pembelian yg berbaloi kan...hehehe

glory jane said...

Cik lijah: tu la cik puan lijah... Buku ni memang sgt2 berguna....
Pasal bunga tu tak tau la material apa. Huahaha... Main beli je

Nn said...

idea baru. ltk kerepek ats hantaran..