Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

Thursday, January 29, 2015

Saya Kembali.... :)

Assalammualaikum....

Jane kembali lagi, yeay.....



Fuh, Fuh, Fuh.... tiup sawang....
Lama tak jengah-jengah blog ni.... dah penuh habuk dan sawang :(....

Sibuk sikit dengan urusan pindah rumah dan atur jadual kerja tugasan-tugasan baru...
Urusan pindah rumah dah selesai 90% :P. Yang tak selesai lagi hanya dapur sahaja....

Insya-Allah bermula dari minggu depan hidup akan teratur sikit dan dapat lah berblogging selalu... Sekurang-kurangnya sekali seminggu mesti ada post baru....

Buat masa ini, kurang dapat melawat blog rakan-rakan semua... Tapi akan ku cuba curi-curi masa untuk melawat kamu semua...

Kepada yang rajin singgah di blog yang tak seberapa ini, terima kasih banyak-banyak ye.... Love you all :)... Hehehe, macam la ramai sangat yang datang :P... Tak apa, ada sorang yang datang pun amat ku hargai :)

Sempena bulan February nanti nak buat giveaway lah.... Sempena ulangtahun perkahwinan kami :). Tunggu ye... Harap-harap akan ada sokongan penyertaan dari rakan-rakan sekalian.

Ok lah, bye, jumpa lagi dalam masa terdekat ni :)

4 comments:

Eny Abdullah said...

Hai Jane,
cek senarai pemenang kat sini ye :)
http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/senarai-pemenang-giveaway-blog-eny.html

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

tiga lalat said...

xper blog bukanlah hakmilik kekalls.,
;p

dh setahun nih

vimax aceh said...

Thank you for his article
I can learn a lot and could also be a reference
I wait for an update next article

vimax aceh